День Героїв Небесної Сотні

«Вас пам’ятати будемо завжди

Із вами будемо боротись за країну

За ту країну, де нема брехні

За нашу й вашу мирну Україну…»

З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, у всіх класах пройшли виховні заходи, приурочені вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні: бесіди «День пам’яті Небесної сотні», «У нашій пам’яті вони назавжди залишились» (для учнів 1-4 класів); інформаційні години  «Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні» (для учнів 5-6 класів); «Зима, що нас змінила» (для учнів 7-8 класів), година пам’яті  «Вони завжди у наших серцях» (для учнів 9 -11 класів), ділилися спогадами про участь свої рідних у акції громадянського протесту в Україні, що пройшли в листопаді 2013 – лютому 2014 років.  За допомогою інтерактивних технічних засобів діти мали можливість побачити все те, з чого розпочинались події, які сколихнули весь світ.

Учні  виготовили паперових янголів, як символ Героїв Небесної сотні в рамках акції «Ангели пам’яті» на згадку про загиблих під час Революції Гідності.

В шкільній бібліотеці пройшла книжкова виставка та бесіда до Дня Героїв Небесної Сотні для учнів молодшої школи. Представники учнівського самоврядування записали відео.

            Завдяки всім заходам, які були проведені в школі,  учні не лише зрозуміли, хто такі патріоти, а й своєю дитячого душею відчули біль матерів, що втратили своїх дітей, котрі в пам’яті нащадків житимуть вічно бо:

До слова слово, наче вишиванку,

В народну пам’ять золоті стьожки.

І кожне покоління на світанку

По них життя рівнятиме стежки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *